Tält

Tältande har möjlighet att välja att tälta på ställplats eller husvagnsplats.
Väljer man att tälta på en husvagnsplats så har man egen toalett med dusch samt eluttag. Väljer man att tälta på husvagnsplats så är kostnaden samma som en husvagnsplats.

Väljer man att tälta på en ställplats så har man tillgång till gemensamma toaletter och duschar. Väljer man att tälta på ställplatser så är kostnaden samma som för en ställplats.

Som aktivitet har Stråvalla Camping lekplatser för stora och små barn, pool med soldäck, minigolfbana, bollplan samt boulebana.

Som service på Stråvalla Camping så finns gratis WiFi, tvättstuga, kokmöjlighet, diskmöjlighet, pizzeria samt en kiosk. Avstånd till affär samt övrig service är ca 2,5 km

Länk till prislista

Länk till boka

Dygnsplats

Incheckning på nattplats sker efter kl 14.00 och utcheckning före kl 12.00 Ni kan boka nattplats genom att skicka mail med Namn, Adress och Telefonnummer till info@stravallacamping.se så får ni bokningsbekräftelse på mail.  

Välj standard

Tältande kan välja att tälta på ställplats eller på husvagnsplats. Skillnaden är att husvagnsplats har egen toalett med dusch medan ställplats delar på toalett och dusch med andra, som på en "vanlig" camping

Ring oss
0340-65 73 73

Mejla oss
info@stravallacamping.se

Besök oss
Gå till vår sida Hitta hit

Om oss  |  Personal  |  Kollektivtransport  |  Jobba hos oss 
Tel 0340-65 73 73 | info@stravallacamping.se | Kärra 40, 439 65 Stråvalla